weboptimizer

Tanács öregedés ellen

Szépség. Stílus. FIATALSÁG. Az öregedés nem törvényszerű. Az öregedés és az életkor ma már elszakítható egymástól. Velem is megtörtént.

Szilvia vagyok, szabadúszó tolmács. Elmondom, hogyan sikerült éveket fiatalodnom néhány hét alatt. Orvosi beavatkozás nélkül. Olvasd el, hasznos lehet számodra is!

Életem nagy részében mindig fiatalnak látszottam. Ezt gyerekkoromban nem szerettem. De harmincon túl jó volt, hogy még mindig húsznak nézek ki. Éppen ezért nem figyeltem oda túlzottan a bőrápolásra.

35 éves korom után szinte egyik napról a másikra jelentek meg az arcomon a ráncok. Ekkor már engem is fenyegettek az öregedés első jelei.

Kétségbe estem. Hirtelen történt a változás. Valóságos sokkhatásként ért.

Azon tűnődtem, ha ez így folytatódik, akkor öt éven belül úgy fogok kinézni, mint a nagyanyám. Kapkodni kezdtem. Rávetettem magam az arcápolási termékekre. Azonnal meg akartam állítani az öregedés folyamatát. De semmi tapasztalatom nem volt ebben.

Úgy éreztem, semmi nem segít. Pedig csak arról volt szó, hogy néhány nap alatt akartam gátat vetni az öregedésnek. Rövid idő alatt akartam rendbe hozni több évtizeden át tartó hanyagságomat.

Tényleg hanyag voltam, mert sokszor még arra sem vettem a fáradságot, hogy este lemossam az arcomat. (Hiába figyelmeztettek többen is, hogy nagyon bánni fogom ezt később. Akkor nevettem rajtuk, de amikor az öregedés valóban elkezdődött, akkor már nem volt kedvem nevetni.)

Amikor már úgy éreztem, hogy az öregedés maga alá gyűrt, elkezdtem megnézni a plasztikai műtétek árait. Elhatároztam, hogy összegyűjtöm rá a pénzt. Úgy gondoltam, az majd egy csapásra megszünteti az öregedés gondokat.

A probléma viszont ez idő alatt is fennállt. Az öregedés egyre jobban zavart, napról napra újabb ráncokat fedeztem fel az arcomon.

A megfelelő fiatalító műtét ára félmillió forint körül van, klinikától függően.

Tudtam, hogy más megoldás után kell néznem. Gyakrabban vásároltam szemránckrémeket és más öregedés elleni kozmetikumokat. De semmi változást nem tapasztaltam.

Ekkor jutott eszembe a botox kezelés. A botox kezelés ára, szintén klinikától függően, 50–100 ezer forint között van.

Jobban utánanéztem, és rövid idő alatt kiderült, hogy a botox kezelés nem a legjobb megoldás öregedés ellen. Sőt, nem is a legolcsóbb. 4-6 havonta meg kell ismételni. A hatóanyag ennyi idő alatt felszívódik.

Ráadásul egy ismerősöm személyesen tapasztalta meg, hogy mennyire egyenlőtlen a felszívódás. Ettől egészen extrém ráncok jelennek meg később az arcon.

Ennek akartam kitenni magam. A természetes öregedés olykor még esztétikus is lehet, de a botox utáni öregedés egyáltalán nem az. És éppen ebben az időben lehetett olvasni néhány hírességről, akiknek a botox kezelés eltorzította az arcát (pl. Mickey Rourke). Bár a botox kezelést még elbírta volna a pénztárcám, de úgy megijedtem, hogy nem mertem rászánni magam.

Kétségbeesésem határtalan volt. A próbálkozások és a megoldás keresgélése már tartott néhány éve. Ezalatt az öregedés jelei elhatalmasodtak az arcomon.

Már ki sem mozdultam otthonról. Nem akartam ismerkedni. Legszívesebben elbujdokoltam volna a világ szeme elől.

Nem voltam hajlandó elhinni, hogy nincs megoldás öregedés ellen. Mások is megküzdöttek már hasonló érzéssel. És ekkor szinte belebotlottam a csodába, amit akkor még fel sem fogtam.

Ekkor történt a váratlan csoda…

Egy barátom figyelmembe ajánlotta a koreai kozmetikumokat. Ezeket ő importálta a Távol-Keletről.

Először nem voltam elragadtatva. A távol-keleti termékekről a kínai piac ugrott be. Nem sokkal később kiderült, hogy tévedtem.

Hagytam magam rábeszélni egy-két öregedés elleni krémre. A krémek, lemosók és tonerek tényleg jók. De az első hetekben-hónapokban csak annyit vettem észre, hogy nem romlik tovább a helyzet. Az öregedés mintha megállt volna.

Úgy fél év múlva figyeltem fel rá, hogy az öregedés valóban hátraarcot csinált. A ráncaim kezdtek elmúlni, mintha feltöltődtek volna.

Az emberek minden esetben sokkal kevésbé látják magukat tetszetősnek, mint a környezetük. A különböző hibákat is – főként az öregedés jeleit – sokkal súlyosabbnak érzékelik saját magukon, mint ahogy az kívülről látszik. (Ezt az állítást felmérések bizonyítják.)

Valószínűleg tényleg így van, hiszen a rég nem látott barátomnak semmi oka nem volt a hízelgésre, ő tényleg azt látta, ami a valóság volt, hogy további öregedés helyett éveket fiatalodott az arcbőröm.

A változás azonban csak ezután következett!

A változás

A változást az hozta, amikor áttértem egy új arctisztítási módszerre.

A vicces az, hogy ezt az új módszert nem is tekintettem öregedés elleni akciónak. Csak kíváncsiságból próbáltam ki.

Az
i bling elektromos arctisztító jelentette az új módszert. Ez egy kis készülék, ami sok selymes szálacskával végzi a tisztítást miközben rezeg. Arctisztítás közben masszírozza az arcot, ami javítja a vérkeringést.

Kitisztítja a pórusok és a ráncok mélyét. Fellazítja az elhalt hámsejteket. Az arctisztítás után a krémek rendesen felszívódnak.

Az i bling elektromos arctisztító használata váratlan eredményt hozott. Ezt kerestem évek óta.

Megtaláltam a módszert. Most már az öregedés nem okoz problémát. A környezetemből folyamatosan kapom a visszajelzést, ami igazán fel tud dobni.

A depresszió eltűnt. Már nem akarok elbujdosni. Újra járok társaságba. Boldog vagyok.

De a bizonyítékot akkor kaptam meg, amikor egy rég nem látott barátommal találkoztam. Nem hitte el, hogy nem végeztettem el az öregedés elleni botox kezelést. Hiába bizonygattam az ellenkezőjét. Kötötte az ebet a karóhoz, hogy ilyen változás nem érhető el kozmetikumokkal.

A rég nem látott barátomnak semmi oka nem volt a hízelgésre. Tényleg azt látta, ami a valóság volt. Öregedés helyett éveket fiatalodtam.


Ez a megoldás nem csak a gazdagok kiváltsága. Mint amilyen plasztikai műtét félmillió forintért. Vagy a botox kezelés félévente 80 ezer forintért. Az i bling elektromos arctisztító bárki számára megfizethető, az ára 8490 forint.

Az évek múlása és az öregedés ma már nem egymásból következnek.

Használnj Te is i bling elektromos arctisztítót! Fiatalodj napról napra! Élvezd az életet úgy, mint évekkel ezelőtt!

A képre kattintva rendeld meg saját készülékedet! Tapasztald meg te is a változást! Tudod, hogy ez jár Neked!




12 megjegyzés:

  1. Köszi, hogy megosztottad ezt az infót, nagyon hasznos és tanulságos. Meg is rendeltem az arctisztítót, remélem nálam is olyan jól beválik, mint nálad. Alig várom, hogy megérkezzen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kellene a krémnek is a neve hozzá mert szerintem az is kell a kezeléshez

      Törlés
    2. Valamit sztem félreértettél. Ez nem kezelés, ez egy arctisztító készülék. Kitisztítja a pórusokat, ami után bármilyen jó minőségű fiatalító krémet használhatsz, mert sokkal jobban felszívódik. Mondjuk én azóta krémeket is innen rendeltem, mert sokkal hatékonyabbak bárminél amit eddig használtam. Az ambrózia kozmetikum webáruházban megtalálod a fiatalító krémeknél. Egy csomó van belőle, még mintákat is lehet venni, amik fillérekbe kerülnek.
      Üdv, Dóri

      Törlés
  2. Kedves Dori,legyszives majd ird meg mit tpasztaltal.
    Koszi!

    zsuzsa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsuzsa, a válaszom egyel lejjebb Jutka kommentjénél :) Üdv, Dóri

      Törlés
  3. Valóban nagyon hatékony!
    Mellette pótolni kell a collagént ami szervezetünk fő alkotója, ami a kor előrehaladtával csökken!

    VálaszTörlés
  4. Kérdésem a 30_40 éveseknek hatásos vagy későőbb is?Van hihető tapasztalat??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bőven elmúltam már 40, és nagyon hatásos a készülék, sőt, az anyukám is használja és neki is bevált :)

      Törlés
  5. Személyesen,valahol máshol nem lehet megvenni?Mert az átutalás,számlaszámom,adataim kiadása,nálam nem nyerő!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Virág, én tegnap kaptam meg a rendelést és nem kellett sem átutalni, sem számlaszámot megadni, a futárnak kellett fizetni, amikor kihozta a csomagot. Amúgy én úgy tudom, hogy ezt üzletben nem árulják. Üdv, Klári

      Törlés
  6. Én is szeretnék tudni a krémekről is
    Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rengeteg féle fiatalító krémet találsz itt: http://ambroziakozmetikum.net/fiatalito_krem
      Egy részük mintában vagy kis kiszerelésben is kapható, így csomó mindent ki lehet próbálni olcsón. Én már szinte mindet végigpróbáltam. Annyit mondhatok, hogy az eddig megszokott krémek sehol nincsenek ezekhez képest.

      Törlés